Hallo, Welke herinneringen kunnen wij voor u maken?

Tegenwoordig is iedereen fotograaf. Voor sommigen is dat prima, maar veel mensen laten de kwaliteit van hun foto’s niet graag aan het toeval over. Dat is waar mijn rol begint, met een professionele dienstverlening en met een open blik om uitgebreid en liefdevol elk hoofdstuk van je levensverhaal te fotograferen. Ik ben beschikbaar voor het vastleggen van alle bijzondere levensgebeurtenissen.

Ook voor een pasfoto die voldoet aan alle wettelijke normen kan je bij mij terecht zonder vooraf een afspraak te maken.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet, Steven

Buyck & Dousy Fotografie I Roeselaarsestraat 28 I 8870 Izegem I 0473 81.60.74

Getuigenis

“Héél tevreden over het resultaat ! Iedereen ziet dat dit door een professional is gemaakt. Ook de grote foto die we in de woonkamer hebben besteld bij Steven is haarfijn. Zélf kan je dit zeker niet doen. Ik kan hem iedereen aanraden.
De fotoreportage was nochtans begonnen in de gietende regen. Steven had gezegd, je moet je daar geen zorgen over maken, het komt goed en inderdaad het is niet te zien op de foto's, de foto's zijn héél mooi belicht. Proficiat Steven, uitstekend werk geleverd !!”

—Maika Goetry

“Prachtige portretten voor de coaches van Sterk op je Werk! Dankjewel Steven!”

—Eva Buyck -Sterk op je werk-

“Ondanks het feit dat ons zoontje van 4 weken misschien niet het gewilligste model was van Steven ;) echt super ervaring gehad en prachtig resultaat met herinneringen die we voor altijd zullen koesteren! Lien, Pieter en Daantje”

—Lien Vandeburie

“Zeer aangename samenwerking met zeer mooie foto's als resultaat!
Aanrader!”

—Evelien Taillieu

“Leuke en goeie samenwerking! Het resultaat is in onze ogen super!! We zijn dan ook bijzonder trots dat onze foto voor het geboortekaartje van onze dochter op de pagina staat!”

—Valerie Berghman