Wie ben ik?

Ik ben Steven. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van de fotografie is het voor mij duidelijk. Werken met mensen in een ongedwongen sfeer, kleine en grote kinderen op hun gemak stellen en een mooi familieportret maken, dat is mijn passie. Professionele fotografie gaat voor mij over het vast leggen van emoties, met oog voor detail en met de nodige vakkennis. 

Buyck & Dousy Fotografie

Roeselaarsestraat 28 I 8870 Izegem I 0473 81.60.74

Getuigenis

““Héél tevreden over het resultaat ! Iedereen ziet dat dit door een professional is gemaakt. Ook de grote foto die we voor onze woonkamer hebben besteld, is haarfijn. Zélf kan je dit zeker niet doen. Ik kan Steven iedereen aanraden.
De fotoreportage was nochtans begonnen in de gietende regen. Steven had gezegd dat we ons daar geen zorgen over moesten maken en inderdaad van het slechte weer is niets te zien. De foto's zijn héél mooi belicht. Proficiat Steven, uitstekend werk geleverd !!””

—Maika Goetry

“Prachtige portretten voor de coaches van Sterk op je Werk! Dankjewel Steven!”

—Eva Buyck -Sterk op je werk-

““Ondanks het feit dat ons zoontje van 4 weken misschien niet het gewilligste model was van Steven ;) , echt super ervaring gehad en prachtig resultaat met herinneringen die we voor altijd zullen koesteren! Lien, Pieter en Daantje””

—Lien Vandeburie

“Zeer aangename samenwerking met zeer mooie foto's als resultaat!
Aanrader!”

—Evelien Taillieu

““Leuke en goeie samenwerking! Het resultaat is in onze ogen super!! We zijn dan ook bijzonder trots dat onze foto voor het geboortekaartje van onze dochter op de website staat!””

—Valerie Berghman